Herligheder
Herligheder Catering

Hemmeligheder

Det er på de små tricks at man skal kende en rigtig håndværker. Vi er ikke nærige med dem – her kan du læse om små finter, der har store virkninger på maden.

  • Skal der steg på bordet, så tag den ud af ovnen 45 minutter, før den skal bruges og pak den ind i stanniol og viskestykker. Så når stegen at sætte sig, og saften fordeler sig ud i kødet.
  • Hvis du kommer øl i pandekager, bliver de aldrig seje.
  • Hjemmelavet rødkål kommer til at skinne og smage ekstra godt, hvis du kommer lidt andefedt i.
  • Hvem kan ikke blive nervøs ved tanken om familiens dom over de brunede kartofler? Skyl dem i koldt vand, så de er våde, inden du bruner dem. Så bliver kartoflerne blankere og ikke så klistrede.
  • Steg altid i halvt olie og halvt margarine, for olien kan blive varmere, og margarinen bruner.
  • Når du laver hjemmelavet, is er det nemmere at bruge flormelis i stedet for sukker. Det er lettere at røre ud.
  • Hvis du kun bruger æggeblommer i hjemmelavet is, så undgår du iskrystaller.

Åbningstider

Fra tirsdag til fredag
Mellem kl 8 og 16
Kan vi kontaktes på telefonen.

Find os på Facebook

Link til Herligheders Facebook

Kontakt os

Kobbelvej 49
4780 Stege
Tlf: 2393 5555
E-mail: Herligheder@herligheder.dk

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se Herligheders kontrolrapport
MastercardVisaDankortSe Herligheders kontrolrapport