Om os


Hjemmelavet fest mad til hyggelige priser

Håndlavet mad til gode priser er noget Herligheder Catering aldrig går ned på. Hos os lægger vi stor vægt på selv at kunne udarbejde alle menuer og retter. Her laver vi alt fra bunden - og du kan være sikker på, at det gør en forskel i smagen. Den smagsoplevelse du vil få hos os - den vil du huske! 

Hos Herligheder gør vi brug af sæsonvarer og derfor skifter vores menukort to gange om året, nemlig:

Medio marts til medio september, er det vores forår og sommer menu

Medio september til medio marts, er det vores efterår og vinter menu

 


Udbringning af mad til fest

Som arrangør af en fest har du sikkert travlt med alt det praktiske, derfor bringer vi hos Herligheder Catering gerne festmad lige til din dør. Det gælder uanset om det er buffet ud af huset eller noget andet. Der medfølger en praktisk vejledning til alt, så du kan få spændende og appetitvækkende festmad, som er lige til at sætte på bordet - velbekomme!
Hvis du derimod hellere vil hente selv, er du meget velkommen på vores adresse. Når dagen derpå kommer snigende, tilbyder vi selvfølgelig afhentning af vores service, hvis du ikke vil aflevere det selv.


Festmad med høj kvalitet til enhver lejlighed

Herligheder Catering nyder at være leverandør af mad til fest og sætter kvaliteten og variationen af mad meget højt. Vi har derfor fremstillet et hav af forskellige menuer, hvor der med garanti vil være noget for dig. 

Har du derimod en særlig stund i vente, såsom konfirmationer eller studenterfester, tilbyder vi også menuer til dette. Du er velkommen til at undersøge resten af vores skønne udvalg af lækre menuer og retter her på siden.

 

Lokale samarbejder

Hos Herligheder samarbejder vi med Bryghuset Møn og Toftes Røgeri, det er vi glade og stolte over.  

Alt vores kød får vi fra vores lokale slager, Toftes Røgeri, hvor alt er hjemmelavet og kræset om.

Det lokale bryghus, Bryghuset Møn, leverer øl til os, som vi bruger i vores madlavning. Vi bruger det blandt andet til vores braiserede svinekæber og andet godt.

For os betyder det meget at støtte de lokale leverandører og gøre brug af deres gode råvarer.

 

Herligheder Catering ønsker dig en god fest og god appetit!

MastercardVisaDankort

Se Herligheders kontrolrapport

Se Herligheders kontrolrapport
MastercardVisaDankort
Se Herligheders kontrolrapport